SaNCaKTaR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SaNCaKTaR clan sitesi

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken ..

2 posters
YazarMesaj
Coooktafifi

Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken .. Empty
MesajKonu: Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken ..   Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken .. EmptyÇarş. Ekim 14, 2009 11:29 am

Pathos'a Beramus'tan geçtim.Geçmemim amacı çok sağlam charlar ve item bolluğundan dolayıdır.Orada charım olsaydı fazla iş yapamıycaktı.Pathos'a geçtik ve ilk clanımızda Ottomanswolfs'du.O clandan çıkınca orc olduk ncs bastık.Hükümdar clanında takıldım.Sonra bir kaç clana girdik çıktık.En son AlwaysToGether'daydım.00 tekrar kurulduğunu gördüm.Kadir ve Murat'ın bu clanda olduğunu görünce 00'a girdim.Clana alan da Balbazorus.(Büyük İhtimal Kemal Abiydi.)

Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken .. Adszsads1
Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken .. 200853191024
Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken .. 2008531815925
Coooktafifi

MesajKonu: Geri: Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken ..   Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken .. EmptySalı Ekim 20, 2009 9:40 am

clanda o zmn kadir ben murat.vardık semih'le melih abiler varmıydı hatırlamıyorum ... ama tahir daha clana gelmemişti .Very Happy:Very Happy ztn ilk ss de kadir'i görürsünüz o zmnlar en fazla 75 lwl di.BETA00 var oda noob buğra 'nın satmışlar...o kadar emek wer sonra sat.
CoQLTaNK
Admin
CoQLTaNK

MesajKonu: Geri: Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken ..   Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken .. EmptySalı Ekim 20, 2009 2:31 pm

cheers
http://sancaktarr.yetkinforum.com

Coooktafifi Ottomanwolfs'dayken ..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Coooktafifi Artık Yok.