Konu: Monument Savası hakkında Çarş. Ekim 21, 2009 1:02 pm
ARKASLAR SON BIRKAC HAFTADIR SAVAS KAZANMADA SIKINTIMIZ WAR HUMANLAR SAVASARA SAYICA USTUN GIRIO OZELLIKLE MONUMENT SAVASINDA COK ZORLANIOZ BENIM DUSUNCEM SUREKLI MONUMENTLERE ATACK YAPMAK YERINE TEK BIR MONUMENT KORUMAK BU SAYEDE SAVAS BITIMINE KADAR ONLARA SAVASI KAZANDIRMAMAYA CALISIRIZ BUNU ESKIDEN AQUARIUM YAPIODU VE BASARILIDA OLUYORLARDI SAVASLARA EN AZ 3 PARTY GIRIOZ VE MAGE PARTY OLARAK SAVUNMA YAPMAK BIZIM DAHA COK ISIMIZE GELIR BU KONUYU BIR TARTISALIM ISTERSENIZ
CoQLTaNK Admin
Mesaj Sayısı : 56 Kayıt tarihi : 11/10/09 Yaş : 34 Nerden : Balıkesir
Konu: Geri: Monument Savası hakkında Çarş. Ekim 21, 2009 2:09 pm
AYNEN BENDE SENİN GÖRÜŞLERİNE KATILIYORUM 3 PARTY ÇIKARIYORUZ HER PARYYE 1 MONU VERİRSEK O MUNU YU BAŞARILI Bİ ŞEKİLDE KORURSAK ÇOK DAHA İYİ OLUR HEM SAYICA ÜSTÜN OLURUZ HEM MONULARI ELİMZDE TUTMAYI BAŞARIRIZ
Coooktafifi
Konu: Geri: Monument Savası hakkında Çarş. Ekim 21, 2009 3:33 pm
koruycagımzı yer belli... ortadaki monumenti koruyacağız...2 mage 1 mele pt orayı her şekilde koruruz. içeri gırdıklerı an magelerı kapıyı novaladığı an bitiyor..Bu olay diğer serverlerde hala olmaktadır.
CoQLTaNK Admin
Konu: Geri: Monument Savası hakkında Çarş. Ekim 21, 2009 5:35 pm
olabilir ..........
BugraKaplan
Konu: Geri: Monument Savası hakkında Çarş. Ekim 21, 2009 8:29 pm
mırac sen bılrsın aquarıum un eskı taktıgıydı monument savasında 2. ye ısınlanıolardı orayı savunuolardı baya savası cewırmıslerdı o sayede bızde cok rahat savnuruz dıyorum bır kac kez denesek belkı sonuc cıkar
CoQLTaNK Admin
Konu: Geri: Monument Savası hakkında Çarş. Ekim 21, 2009 8:39 pm
aynen denemek lazım bencede
gsss1905gssss
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 12/10/09 Yaş : 41 Nerden : sana neresi lazım
Konu: Geri: Monument Savası hakkında Çarş. Ekim 21, 2009 9:03 pm
arkadaslar monument savaslarında evet monumetı elımızde tutmak bize puan kazandırır fakat dıger monumentlerı alan olmasa oaradan gelen puan bıze yetmez bir ikincisi ise biz o monumenti beklersek uzerimize en az 6-7 party human gelecek yani savaslarda yenmemiz mucize human sayısı cok fazla.. Ama sancaktar olarak sonuna kadar savsı almaya calısacagız orclarn savaslara gırmesı ıcın tesfık etmelıyız yapacak cok fazla tercıhımız yok
Coooktafifi
Konu: Geri: Monument Savası hakkında Perş. Ekim 22, 2009 8:19 am
benim düşüncem. 2 mage pt çıkıyor rahat bi şekilde.. 1 mele pt onlarda monumentleri kescek 2 mage pt ise ortaya koruduğu için..orayı humanlar alamadığı için.. oraya gelcekler..bu sayede orc town a fazla human gidemıycek.ortaya gelenler ztn magelere karsı bişi yapamaz...ztn orasını benden daha iyi biliyorsunuz... nova ile ne olcagını bılıosunuz.. mekan da dar ztn...mele pt ise monumetlerı kese kese gelcek.. gerekirse mage ile ortaya takviye amaçlı gelecek.
ben böle düşüyorum.. herkezin kendine ait bi stratejisi bulunur.
BugraKaplan
Konu: Geri: Monument Savası hakkında Perş. Ekim 22, 2009 11:06 am