| Clandan Beklentileriniz Nelerdir | |
|
+3Typhelopswermicularis AhMeT CoQLTaNK 7 posters |
Clana Ne Lazım Ne eksiktir | Preist | | 47% | [ 7 ] | Warrior | | 27% | [ 4 ] | Mage | | 13% | [ 2 ] | Assasian | | 13% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 15 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
CoQLTaNK Admin
Mesaj Sayısı : 56 Kayıt tarihi : 11/10/09 Yaş : 34 Nerden : Balıkesir
| Konu: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Çarş. Ekim 21, 2009 6:03 pm | |
| Sizin Ne Beklediğinizi Öğrenelim Ve Anket Sonuçlarını Görelim | |
|
| |
AhMeT
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Çarş. Ekim 21, 2009 6:12 pm | |
| aslında bence klanın extra bir ya da iki karaktere ihtiacı var yoksa klandaki herşey yerli yerine oturmuş durmda..bnim kanaatim klanın anında pk ya çıkabilecek istendiği anda party kurulabilicek bi sağduyuya ihtiacı var:D | |
|
| |
CoQLTaNK Admin
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Çarş. Ekim 21, 2009 6:14 pm | |
| O SAĞ DUYU HERKESTE YOK İŞTE OLMAYAN KİŞİLERDE BANA GÖRE CLANDAN TEMİZLENMESİ LAZIM | |
|
| |
Typhelopswermicularis
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 14/10/09 Yaş : 37 Nerden : Eskişehir/Rize
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Çarş. Ekim 21, 2009 6:51 pm | |
| su an bence clana 1 adet priest ve bı 2 tane mage lasım.cunku tma anlamıyla 2 party mage cıkaramıyorz.belkı bu mage eskıklıqınden deqıldır on olma saatlerının uyuşmamamsındandır.ama bu clanın kımseye muhatac olmadan 2 mage party 1 de mele party ckarması lasım.cz de tek party ile Sancaktarın pk ya cıkması kımse ıcın bırsey ıfade etmnıor.yaptıqımız isi en iyi we en guselde yapabılmemız ıcn clanca pk ya cıkalması daha iyi.cunku konustuqum human arkadaslar bunu dıle getırıorlar we ne kdr basarılı olduqumuzdan bahsedıorlar.bu nedenle yapacaqımız ısı ya tam yapmak yada hıc yapmamak taraftarıyım.gunde en az 2 saat clanca pk yapılması clan memberlerındekı uyumu we bırlıktelıqı artıtır dıye dusunuyorum.su an clan ıcınde kopukluklar war uyum yk.inş herkesın katkılarıyla bunu asacaqız.kendı adıma herkesden ufakda olsa fedakarlık ve özveri beklıyorum. | |
|
| |
CoQLTaNK Admin
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Çarş. Ekim 21, 2009 7:09 pm | |
| bende acar arkadaşımızla aynı şeyi düşünüyorum clana 1 tane sağlam preist lazım 2 tanede mage ama sırf mage party çıkarabilmek için uğraşmamak lazım clana 3 tanede sağlam warrior lazım ama şu bi kesin clana 1 tane daha preist lazım ve bişey daha demek istiyorum clanda online olan katkı gösteren bişeyler yapabilmek isteyenler çoğunlukta ama bi 10 kişi gibi bi sayı varki bunlar ne pk ne savaş nede başka aktivite lere katılmıyolar bunu çözebilmek lazım çözülmüyosada gereğinin yapılması lazım ben burdan onların ismini tek tek saymıcam saten herkes kendini biliyodur mele partyler kurulmuyo diyenler vardı ama bu diyenleri geçenki kuracağmız partyde göremedik clandan o kadarda seslenmemize rağmen kadirde geldiğine göre bi toplantı yapılıp orada herşeyi konuşup gereği neyse yapılacaktır diye düşünüyorum ama herkes bişeyler yapmaya çalışmalı bu yükü 1 kişiye veya 2 3 kişiye yüklememek lazım siz ne düşünürsünüz bilemem ama benim görüşüm budur........ | |
|
| |
Typhelopswermicularis
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Çarş. Ekim 21, 2009 7:31 pm | |
| bence haftada en az 5 gun bı pk saatı belırleyelım ornek werıorum aksam 9.o saate clanda en az 20 kısı pk hazır sekılde on olsun.boylelıkle clan ıcı organizasyon bozukluqunu bellı bır beraberlıkden sonra kendılıqınden duzeleceqını we bellı seylerı rayına oturtuktan sonra hıcbır sorun kalmıcayaqını dusunuyorum. | |
|
| |
CoQLTaNK Admin
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Çarş. Ekim 21, 2009 7:41 pm | |
| eet ama 9 geç biraz daha erken olması daha iyi olur mesala 8:00 | |
|
| |
0ramaG0maBuramaGo
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Çarş. Ekim 21, 2009 8:21 pm | |
| priest eksıklıgı var clanda. debuufer olarak karakterlerımız sağlam değil ve buffer olarak clanda bulunan arkadasların ıtemı yoksa ıtemlerını yapılmasına yardımcı olunmalı veya debuffer arkadasların eksıklerıne önem verilip onları sağlamlastırmalı. atacker olarak kım varsa arkasında kı priest ne kadar ezıkse o pt veya clan o kadar ezık kalır. eksık varsa o zmn bellı olur ama yınede gunduz onlıne priest sayısı cok az.. hatta yok denecek kadar az | |
|
| |
CoQLTaNK Admin
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Çarş. Ekim 21, 2009 9:14 pm | |
| AYNEN SAĞLAM PREİST ALMAK LAZIM CLANDAKİ PREİSTLERE EZİK DEMİYORUM AMA KARŞIMIZDAKİ PREİSTLERİ GÖRÜYORUZ İŞTE | |
|
| |
gsss1905gssss
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 12/10/09 Yaş : 41 Nerden : sana neresi lazım
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Perş. Ekim 22, 2009 10:43 am | |
| bence prest almadan once prestlerimizi donatalım hem bizim olur hemde prest aramaktan kurtuluruzz | |
|
| |
jrdeo
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Perş. Ekim 22, 2009 10:48 am | |
| JRDEODORANTINIZ VAR 3 PARTY I AYNI ANDA İDARE EDER AYIPSINIZ SİZ ON OLACAK ADM LAIN MAGE ATAKKER PARTY CIKSIN 10 PRI ON OLUYO MAGE OLMUYO ATAKKER OLMUYO ORTADA | |
|
| |
Coooktafifi
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Perş. Ekim 22, 2009 11:02 am | |
| peki bu mage eksikliği var deniliyo... clandan biliyosunuz returnda cıktı ? hic atacker pt kuruldumu ?
benim pc de de sorun var 1 -2 hafta bende yokum .. peki ya oyuna gıren yahyareis, sky, badlife, bu adamlar ne yapcak ?
rahat bi şeklde 2 tane mage pt cıkıyo.. bunu herkez biliyor.. hepsı gırmesede 1 mage pt cok rahat cıkıor. ama atacker pt ?gordunuz mu cooktafifi, sky, badlife, yahyareis i aynı anda pt de ?
bu mage alınımı hakkında dusunurken neye bakarak dusunuyorsunuz ben onu anlamıyorum..
ARTIK CLANA NE ALIRSANIZ ALIN HİÇ BİŞİ DEMİYORUM. | |
|
| |
CoQLTaNK Admin
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Perş. Ekim 22, 2009 11:37 am | |
| musty clanda temizlik yapıldığı zaman saten 8 9 kişiik yer açılcak elbette warrior alınacak clana ama preistte lazım bence ve magede o 8 9 kişilk yeri 4 warior 3 preist 2 mage ile kapatabiliriz ankette şuanda onu gösteriyo bunlar böyle çözülür anket ve bu şekil yorumlarınızla | |
|
| |
Coooktafifi
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Perş. Ekim 22, 2009 11:55 am | |
| - CoQLTaNK demiş ki:
- musty clanda temizlik yapıldığı zaman saten 8 9 kişiik yer açılcak
elbette warrior alınacak clana ama preistte lazım bence ve magede o 8 9 kişilk yeri 4 warior 3 preist 2 mage ile kapatabiliriz ankette şuanda onu gösteriyo bunlar böyle çözülür anket ve bu şekil yorumlarınızla o kadar kişi atılcağına hiç emin deilim... | |
|
| |
CoQLTaNK Admin
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Perş. Ekim 22, 2009 11:56 am | |
| bence atılması lazım herkes kendini biliyo saten musty demi | |
|
| |
Typhelopswermicularis
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Perş. Ekim 22, 2009 5:32 pm | |
| oncelıkle alımdan once kendı ıcımizdekı su olayları cozume kawusturalım.herkes kafasına gore on oluyor.ilk once bunu duzene sokalım.atackker konusunda return cok ıyı bı warıordu cıktıqını daha burda pqrendım.adami 2 kere mage partye aldınız sonra wentten warıor un mage party ne ne işi war dendı.ben bu adamın yerınde olsam 1 dk durmazdım.adam ıyı dayandı.madem party alıon bu adamın ne işi war denırmı. | |
|
| |
CoQLTaNK Admin
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Perş. Ekim 22, 2009 7:49 pm | |
| o çok daha öncesinden demişti human olacağını | |
|
| |
Coooktafifi
| Konu: Geri: Clandan Beklentileriniz Nelerdir Cuma Ekim 23, 2009 8:15 am | |
| atackerlerın ztn yarısı işte.. girersen ya arkadaşları yada ortileri... akşamları geliyoruz..kurulan pt bellı sana sayım hemen..
ben badlife, sky bu aralar, smyra arada 1 oluyor. prıest olarak gelenı solım.. crovel ve mrsergenekon bu ıkısı vardı pt lerımde suana kadar...gel dedıgımde gelen kısıler... mage olarkada gorudugum suana kadar clandan 3 kısı war... gss ve seyran(thunder) ve arwen...ya bi aksam prıest olmaz.. ya bi aksam atacker eksık olur.. yada bı aksam mage olmaz...
Bu saydığım kişiler hariç clandan başka glene olmadı... Bunu en iyi Badlife bilir.Hiç kimse olmadıgında p2 yapıos 2 kişi takılıos..
BU CLANIN ARTIK %60'A YAKIN KİŞİLERİ PT BEĞENİYOR.. BUNU HERKEZ BİLİYOR..ALTI ÜSTÜ 2K FAZLA NP KASMAK İÇİN... BUNU KİMSE YALANLAMASIN....
He 00 dayken nasıl oluodu.. | |
|
| |
| Clandan Beklentileriniz Nelerdir | |
|